Wednesday, December 15, 2010

my best friend.. :)

 hahahaha.. ni msa kmi kat cameron dlu... rndunyer kat kwan2 aku nih.... dri sblh kiri aku..fatin,nessa n maizatul.. lma x jmpa maizatul... dy dh move dri bahiyah.. duk stdy kt perlis.. miss u la mai... hehehehe
 haa.... ni kawan aku... nama dia asilah... minah lawak kwn aku sorg nih... yg plg aku sker ttg clah ni... dia seorg pendgr yg stia... ambek berat psl kwn2 dia... tlg kwn2 dia selesaikan mslh... aku x ksah klu dia ni kuat merapu...hahahahha.. love u lah!
 yg seblh asilah namanyer fatin... aku ngn dia agak sekepala... hahahah... besday pon nk dkt sma ja... lari 7 hari je... aku syok kwn ngn dia sbb kdg2 mslh yg kmi hadapi hmpir sma., nk selesaikn pon sma2 la kn?? hehehehe.. aku x pnah boring smbg ngn dia... :)    love u lah tin... <3
 time nk blik dh...
mcm gengster jek... hahahahaha...


sekarang ni kami dah ada haluan masing2... tapi aku harap kami akn still contact each other... takkn lah kita nak lupa kawan susah senang kta kn??? harap2 result spm kta cemerlang nnti... amin......

Saturday, December 11, 2010

satu subject lagi..

hurm..... satu subjek lagi nk habis spm... takot la result yg aku akn dpt nnti... harap2 dpt mmbanggakan fmly aku wlwpon sdikit... harap2 bole la... :(
smua fmly aku mnyokong aku dari belakang... aku hrap sokongan mereka tu x sia-sia... :)

Thursday, December 9, 2010

sedihnyer,,,,


aku rasa diri aku ni x adil dgn org yg aku syg... sepatotnya,,, aku x mndesak org untk layan aku... biarlah ia hadir dari hati org tu dgn ikhlas kn? tp perasaan rndu n syg aku sukar nk dilenyapkn... semakin hari semakin menebal... aku syg sngt kat dia... tp dia ada tngungjwb dia yg tersendiri,,, lagipon dia anak sulung..soo ssh la ckit... hurm... mcm mna la aku nk selesaikn masalah ni.. dmnakah cra penyelesaiannya... aku teringin nk hdup bhagia d sampingnya.. aku sepatotnya lebih bersabar dgn dugaan ini... Ya Allah...Tolonglah hamba-Mu ini... aku perlukan pertolongan Mu Ya Allah...

love u amin...
always love u.....


Friday, November 12, 2010

berdebar2 hatiku

nak spm lagi 11 hari .... takut gila.... x sabar nak akhiri zaman ini.... hehehehe

Tuesday, November 9, 2010

raya kali ni meriah... oren gitu..hahahaha... love my big family!!!!

Thursday, October 14, 2010

impossible - shontelle


love this song so much!!
letih sejak2 nk spm ni... nk update blog pon x sempat...
ni je la yg leh update pown...hehehe

Wednesday, July 28, 2010

hello...

lamanya x buka blog... bnyk kisah yang trlepas... hehehehe.. mnggu ni aku nk pndah tmpt bru... best.. dkt ngn tasik... leh p tiap2 ari... huhuhu... rumah akuw agak jauh la dr bandaraya alor setar.. tp aku x kesah.. nk spm dh.. lately aku bz ngn homework.. smpai x smpat nk bkak blog... ni bru nk merasa bkak.. rndu sma blog.. hak3!

Tuesday, April 27, 2010


ni kakak kpd iman faris.... hehehehe...comel2 blaka kn??? anak buah aku ler ni....

remaja..


banyaknya yg sudah ku tempuhi...zmn remaja ni...
best kt skolah menengah ni... tp biasa la... merungut je skrg ni...
tp bla dh abis skolah?? rndunyew mse skolah dlu...hehehehe
rse mcm best gak la nk hbis zmn skolah...
nk nikmati dunia lain dr zmn skolah...
harap2 kwn2 aku x trpisah wlwpon msing2 bwa haluan msing2....


yg plg pnting skrg ni tumpu pd SPM...
2 je yg pntng... dpt elok... bole la nk sara dri n fmly nnt kn??
msuk U pon bgoz2... keje pon bgoz2...
harap2 la...

Saturday, March 20, 2010

seronoknye...


tenguk ni! anak buah aku yg ke-6... comel x?? nma dia mohd. iman faris...lahir pd 15.3.2010!!sme dgn aku bln 3...hehehehe... dia adlh ank buah lelaki yg ke-2.. x bnyk lelaki dlm fmly aku... hehehehe... harap2 dia jd seorg yg brguna pd keluarga dan jgak negara... syg faris...!

sakit ati lorh...


cinta ni mcm mne eh?? aku x fhm la.... ada yg anggap benda ni serious.. ada yg main2 je... ble dh kpel bole lg ngorat yg lain.. 2 bkn cnta dh tu... aku tringin nk jmpa yg setia dan btol2 menyayangi seseorg... ssh nk cri skrg ni... aku da jmpa sorg ni... tp xtaw la dia mcm mne... bru kenai 7 bln... tp ntah pe la kuase dia ek?? leh aku trpikat?? aku punya ler ssh nk jtuh cnta ... hehehehe... harap2 dia slh seorg drnya...

apa yg nk buat eh??


aku teringin jd anak seni yg berjaya... tp parents aku ckp ssh nk hidup jd ank seni... aku minat music dr kecil lg... mse sekolah rendah aku masuk band.. skolah menengah msuk okestra.. beznye sume tu... tp aku blaja akaun... aku x ambek seni muzik... sbb mmg xde pon kt skolah aku... adakah aku nk teruskn kerjaya sbg seorg akauntan @ seni muzik??! aku dlm dilemma...