Wednesday, December 15, 2010

my best friend.. :)

 hahahaha.. ni msa kmi kat cameron dlu... rndunyer kat kwan2 aku nih.... dri sblh kiri aku..fatin,nessa n maizatul.. lma x jmpa maizatul... dy dh move dri bahiyah.. duk stdy kt perlis.. miss u la mai... hehehehe
 haa.... ni kawan aku... nama dia asilah... minah lawak kwn aku sorg nih... yg plg aku sker ttg clah ni... dia seorg pendgr yg stia... ambek berat psl kwn2 dia... tlg kwn2 dia selesaikan mslh... aku x ksah klu dia ni kuat merapu...hahahahha.. love u lah!
 yg seblh asilah namanyer fatin... aku ngn dia agak sekepala... hahahah... besday pon nk dkt sma ja... lari 7 hari je... aku syok kwn ngn dia sbb kdg2 mslh yg kmi hadapi hmpir sma., nk selesaikn pon sma2 la kn?? hehehehe.. aku x pnah boring smbg ngn dia... :)    love u lah tin... <3
 time nk blik dh...
mcm gengster jek... hahahahaha...


sekarang ni kami dah ada haluan masing2... tapi aku harap kami akn still contact each other... takkn lah kita nak lupa kawan susah senang kta kn??? harap2 result spm kta cemerlang nnti... amin......

Saturday, December 11, 2010

satu subject lagi..

hurm..... satu subjek lagi nk habis spm... takot la result yg aku akn dpt nnti... harap2 dpt mmbanggakan fmly aku wlwpon sdikit... harap2 bole la... :(
smua fmly aku mnyokong aku dari belakang... aku hrap sokongan mereka tu x sia-sia... :)

Thursday, December 9, 2010

sedihnyer,,,,


aku rasa diri aku ni x adil dgn org yg aku syg... sepatotnya,,, aku x mndesak org untk layan aku... biarlah ia hadir dari hati org tu dgn ikhlas kn? tp perasaan rndu n syg aku sukar nk dilenyapkn... semakin hari semakin menebal... aku syg sngt kat dia... tp dia ada tngungjwb dia yg tersendiri,,, lagipon dia anak sulung..soo ssh la ckit... hurm... mcm mna la aku nk selesaikn masalah ni.. dmnakah cra penyelesaiannya... aku teringin nk hdup bhagia d sampingnya.. aku sepatotnya lebih bersabar dgn dugaan ini... Ya Allah...Tolonglah hamba-Mu ini... aku perlukan pertolongan Mu Ya Allah...

love u amin...
always love u.....