Wednesday, December 15, 2010

my best friend.. :)

 hahahaha.. ni msa kmi kat cameron dlu... rndunyer kat kwan2 aku nih.... dri sblh kiri aku..fatin,nessa n maizatul.. lma x jmpa maizatul... dy dh move dri bahiyah.. duk stdy kt perlis.. miss u la mai... hehehehe
 haa.... ni kawan aku... nama dia asilah... minah lawak kwn aku sorg nih... yg plg aku sker ttg clah ni... dia seorg pendgr yg stia... ambek berat psl kwn2 dia... tlg kwn2 dia selesaikan mslh... aku x ksah klu dia ni kuat merapu...hahahahha.. love u lah!
 yg seblh asilah namanyer fatin... aku ngn dia agak sekepala... hahahah... besday pon nk dkt sma ja... lari 7 hari je... aku syok kwn ngn dia sbb kdg2 mslh yg kmi hadapi hmpir sma., nk selesaikn pon sma2 la kn?? hehehehe.. aku x pnah boring smbg ngn dia... :)    love u lah tin... <3
 time nk blik dh...
mcm gengster jek... hahahahaha...


sekarang ni kami dah ada haluan masing2... tapi aku harap kami akn still contact each other... takkn lah kita nak lupa kawan susah senang kta kn??? harap2 result spm kta cemerlang nnti... amin......

No comments:

Post a Comment