Wednesday, June 20, 2012

ahamdulillah kembali bersama

assalamualaikum cinta....
waalaikumussalam rindu...
hahaha.. over lak kn... assalamualaikum semua.. ari ni.. soft nk citer psl kwn2 soft... alhamdulillah.. soft dah baik dengan budak2 umah soft... selama kepedihan yg soft tanggung selama ni akhirnya dapat jgk soft kecapi kebahagiaan.. soft syg korang semua... bila berjauhan hati ni pedih n rindu kat korang.. rse bersalah tersemat dalam diri.. tambah2 kat room mate soft yg tersyg.. sbb soft tnggal mcm tu je... hurrmm.. then hajar yg selalu soft borak2 pon soft blah mcm tu jer.. sbb x sanggup nk blik bila kita dah x serapat mse first2 sem......


ni room mate soft.. :)
sorry la kawan.. sbb soft pernah terkasar bahasa.. sumpah benda tu selalu menghantui soft... n kadang2 soft terpikir rumah.. zaty tdo ngn spe... ok ke zaty sorg2.. takot nk blik.. takot korang x dpt terima soft mcm dulu lg.. syg bkn x syg... cuma masa tu soft x kuat.. harap zaty dapat maafkan soft yg hina ni.. :')
soft x dapat nak paham isi hati awok yg sebenar.. tp kadang2 soft bole paham awok dalam diam.. bila perhatikan awok tiap2 hari.. 3 sem kn lamanya... insyaallah soft faham wlupun soft x faham awok mcm bdak2 lain... ;)
sorry awokk..! <3


ni syikin.. bilik sebelah ite... jiran jer.. hahaha...
syikin.. soft pon nk mntak maaf.. soft syg syikin... walaupun syikin marah sesangat soft time tu.. tp btol.. soft x pernah lupa syikin n dak2 lain... gelak tawa.. n sikap syikin yg selalu jga soft time soft sakit.. soft x pernah lupa... selalu terbayang je korang time soft demam pnas tanpa korg... (T_T)
x tahu la nak ckp cm mne... 
sayang syikin... :')


tiqah satu bilik ngn syikin.. 
tqah ske wat lawak serius.. :)
rndu nak dgr gurauan tqah.. tapi tahu tqah ok.. tqah la yg dpt trima soft memula kan.. ade skit kekuatan time tu.. kalau x.. soft lemah tanpa apa2... 
tak kisah la tiqah mcm mne pon.. soft sayang tiqah sesangat,,, soft tahu soft salah.. tapi soft tetap syg tiqah... :'(

hai dak hajar!
budak ni la yg slalu faham aku... tahu jer ape aku pikir.. 
sorry la kawan kalau aku terkasar dgn kau.. sebab aku selesa dgn kau nak citer ape pon.. serock2 aku pon aku sayang kau hajar.. aku mmg x pernah tunjuk kelembutan aku kat kau... sbb kau pon x mcm tu kn.. hahaha.. so aku jd diri sebenar aku bila depan kau... yg kasar sesangat ni.. hahaha...
thanx hajar selama ni selalu memahami aku.. walaupun ko kdg2 mcm xde perasaan gua tetap syg lu..! hahahahaha...
<3 <3 <3



ni najwa room mate hajar..
hai tape2.. hehehe... wlupun awok ni manja sesangat.. gua pon still syg lu...
sorry la kalau soft termarah, tergarang, terjerit kat awok... soft garang sbb soft x pndai nak layan dak2 comel mcm lu ni... hehehe.. 
soft xde adik.. sbb tu soft garang bila awok wat perangai bdak2.. tapi itulah penambah seri rumah kita... xde awok xde la gelagat yg mencuit hati... gua anggap lu mcm adik gua.. gua tetap syg lu... ingt tu...
:)


yang korang cakap soft dah kurus tu sebab soft tak makan sepanjang kita gadoh.. sebab rindu... soft rindu zaty melalak malam2, soft rindu syikin jaga soft, soft rindu tiqah punya lawak, soft rindu teman berborak malam soft..hajar.., soft rindu najwa yg keanak-anakkan... rindu sangat2... korang selalu dgn soft dalam ingatan... makan dah x penting msa tu.. soft demam pnas sampai termimpi2 korang.. soft syg korang.. selalu nangis sbb rndu korang... 


sayang sesangat... :'(




Tuesday, April 3, 2012

hate u...

now i hate u.. thnx sbb awak dah berjaya buat saya benci awak dak gilerr!! thnx bebanyak!!
saya benci awak gilerr! :'(

Sunday, April 1, 2012

kenangan terindah 27/3/2012

my birthday!! hehe.. mne ku sangka ade kejutan malam2 buta... patot la aku rase pelik sbb diaorg ajak aku kuar g jln2 mlm2.. ishk3... but that day aku terkejut..terpana... plus terharu... sbb dia dtg.. hurmm.. myb dia x rse ape yg aku rse... tp aku amat gembira ketika dia hadir menyinari mlm itu.. 




masa semua pakt nak suap aku.. hehehe.. last2 aku mkn dua-dua je la.. akak akma lak calik krim kek kat aku.. hahaha

ni datien azleen.. aku pnggil leen... terkejut gak leen dtg.. terharu!! hehehe

leen dgn amir.. amir pon dtg... lg la la terkejut.. hahaha

leen yg de Vogts!

fawin pegang kek.. aku potong.. :)

ni la kawan2 aku yg tercinta yg hadir malam tu buat kejutan kat aku...

masa ni pakat dok berlakon... kononnya xde ape2 yg berlaku.. duk snap2 pic.. hahaha

ayu hbis la tu?? hahaha

aku tertipu kot.. hahaha.. ingt nak snap pic.. skali diaorg bling tepung.. hahaha

akak dah mcm minah salleh mne dah.. hahaha

emy yg pling kecoh!! hahaha

akak suap kek!! :)

aku majuk.. emy dgn aju pujuk.. pastu main set bom2 la.. ape la..


hilmi n me
yang ni?? hehehe.. nama dia muhammad hilmi harith.. aku rase dlm unisel ni.. aku senang ckp dgn hilmi n faez hadi jep.. yang lain aku mmg malu.. mmg aku malu nk ckp dgn laki.. kena faham la tu.. aku perempuan.. 
time dah potong kek faez soh hilmi suap.. hilmi nk suap tp aku wat x reti.. hahaha.. dia pegang je kek tu.. smpai la diaorg soh dia suap.. aku pon g la kt dia.. then snap pic.. im happy.. excited.. sume ade kot? haha.. coz.. im love him kot?? hahaha.. sejak bila?? ikuti kisah selanjutnya nnt.. :)
faween nakal pon nk suap jgak!! :)

dah kena tepung nk jgak posing... hahaha

amir  n leen bersuapan.. akak pon join.. hehehe

ni kek nyer... satu lg kek xde pic.. hahaha

                                              
tu je kot kisah untuk birthday aku... hehehe.. thnx guys!  aku betol2 syg korang.. :)

Sunday, March 4, 2012

5/3/2012

mungkin saya patut lupakan dia.. dia bukan untuk saya.. saya rela biarkan dia pergi.......... walaupun hati ini masih tentang dia.. dan terus memikirkan dia,,,

Sunday, February 12, 2012

bawaku pergi sayang...



aku tertarik dengan lagu bawaku pergi..
kalau aku ade duit aku nak pergi jauh2.. tanpa pengetahuan sesiapa... aku just nk pergi dengan dia yang ku sayang aje... tp nak ke dia pergi dgn aku.. dia pon x tahu aku ske dia.. hahaha... suatu hari nanti awak... saya akan bagitahu kenyataan ini...

love...love...love...

aloha...hehehe... lama x update blog ni... rindu lak,,,
diam x diam umur aku dh nk dkat 18 eh?? fuyoo... tua dh akuw... hahahaha..

aku ade la nk share something... what u all know about love...???????? btw, aku ni luar je cool.. tp dlm hati ada taman la ... hahaha.. disebabkan fizikal aku yg amat la x menarik menyebabkan aku rendah diri bila berhadapan dgn hamba Allah yg bernama lelaki.. well, fizikal aku yg agak gemok + x lawa +gigi x tersusun (hahahaha)= aku malu nk brhadapan dgn lelaki... apa tah lg bla diaorg pndg aku semacam ja... aku mmg malu... tp aku brusaha untk kurus, bkn senang ok??

aku rasa dh berpuluh kali aku putus cinta... well, setakat cinta siber la... aku x bpa suka,,, satu hari time aku give up nk bercinta n dh 3bln bujang..hehehe... ade plak org cuba ngorat akuw... adeyh.... dia pon anta la mesej jiwang2 kat aku... fuh lamak! aku x pnah kena ayat dgn laki mcm tuw... dia btol2 mngharapkan akuw... then aku bgtaw ttg fizikal aku sblm apa2 trjadi... dia ckp dia xksh... tp aku tolak cinta dia..... dia nak jgak tunggu aku...

but aku akan jatuh cinta... suatu hari nanti... aku akan jumpa org tu... mungkin... :)

Saturday, February 11, 2012

hang out!!








g jejelan ngn kawan2 mmg release tension... tapi bila balik macam2 tomahan yang ade... is it cool, fun or just heartbroken bila bergembira ni?? :(

hati ku lg....

haih... hancurnya hati ini.. apabila setiap luahan di slah ertikan... apa makna ini semua?? adakah hanya aku yang menjadi tempat org melepaskan segalanya?? tp di saat korang tersungkur aku menjadi tempat bergantungnya??  ya Allah... hati aku menangis... Ya Allah.. air mataku mula mengalir... x dapat menahan sebak di dada...  

Wednesday, February 1, 2012

hatiku..

wahai hati... kenapa harus kau korbankan segalanya?? demi kawan2 kau sanggup harungi segalanya... walaupun kau kecundang... tanpa cinta kau bole hidup walaupun dgn hanya cinta dan kasih syg temanmu... hebatnya kamu hati... aku sendiri tidak tahu kau begitu tabah... begitu syg kau kepada kawan2 ku... terima kasih hati... kerana lakukan itu untuk rakan2 ku... aku gembira mereka gembira... aku x kisah jika aku yg menderita ats segala kegembiraan aku.. :')