Sunday, February 12, 2012

bawaku pergi sayang...


video

aku tertarik dengan lagu bawaku pergi..
kalau aku ade duit aku nak pergi jauh2.. tanpa pengetahuan sesiapa... aku just nk pergi dengan dia yang ku sayang aje... tp nak ke dia pergi dgn aku.. dia pon x tahu aku ske dia.. hahaha... suatu hari nanti awak... saya akan bagitahu kenyataan ini...

love...love...love...

aloha...hehehe... lama x update blog ni... rindu lak,,,
diam x diam umur aku dh nk dkat 18 eh?? fuyoo... tua dh akuw... hahahaha..

aku ade la nk share something... what u all know about love...???????? btw, aku ni luar je cool.. tp dlm hati ada taman la ... hahaha.. disebabkan fizikal aku yg amat la x menarik menyebabkan aku rendah diri bila berhadapan dgn hamba Allah yg bernama lelaki.. well, fizikal aku yg agak gemok + x lawa +gigi x tersusun (hahahaha)= aku malu nk brhadapan dgn lelaki... apa tah lg bla diaorg pndg aku semacam ja... aku mmg malu... tp aku brusaha untk kurus, bkn senang ok??

aku rasa dh berpuluh kali aku putus cinta... well, setakat cinta siber la... aku x bpa suka,,, satu hari time aku give up nk bercinta n dh 3bln bujang..hehehe... ade plak org cuba ngorat akuw... adeyh.... dia pon anta la mesej jiwang2 kat aku... fuh lamak! aku x pnah kena ayat dgn laki mcm tuw... dia btol2 mngharapkan akuw... then aku bgtaw ttg fizikal aku sblm apa2 trjadi... dia ckp dia xksh... tp aku tolak cinta dia..... dia nak jgak tunggu aku...

but aku akan jatuh cinta... suatu hari nanti... aku akan jumpa org tu... mungkin... :)

Saturday, February 11, 2012

hang out!!








g jejelan ngn kawan2 mmg release tension... tapi bila balik macam2 tomahan yang ade... is it cool, fun or just heartbroken bila bergembira ni?? :(

hati ku lg....

haih... hancurnya hati ini.. apabila setiap luahan di slah ertikan... apa makna ini semua?? adakah hanya aku yang menjadi tempat org melepaskan segalanya?? tp di saat korang tersungkur aku menjadi tempat bergantungnya??  ya Allah... hati aku menangis... Ya Allah.. air mataku mula mengalir... x dapat menahan sebak di dada...  

Wednesday, February 1, 2012

hatiku..

wahai hati... kenapa harus kau korbankan segalanya?? demi kawan2 kau sanggup harungi segalanya... walaupun kau kecundang... tanpa cinta kau bole hidup walaupun dgn hanya cinta dan kasih syg temanmu... hebatnya kamu hati... aku sendiri tidak tahu kau begitu tabah... begitu syg kau kepada kawan2 ku... terima kasih hati... kerana lakukan itu untuk rakan2 ku... aku gembira mereka gembira... aku x kisah jika aku yg menderita ats segala kegembiraan aku.. :')