Sunday, February 12, 2012

love...love...love...

aloha...hehehe... lama x update blog ni... rindu lak,,,
diam x diam umur aku dh nk dkat 18 eh?? fuyoo... tua dh akuw... hahahaha..

aku ade la nk share something... what u all know about love...???????? btw, aku ni luar je cool.. tp dlm hati ada taman la ... hahaha.. disebabkan fizikal aku yg amat la x menarik menyebabkan aku rendah diri bila berhadapan dgn hamba Allah yg bernama lelaki.. well, fizikal aku yg agak gemok + x lawa +gigi x tersusun (hahahaha)= aku malu nk brhadapan dgn lelaki... apa tah lg bla diaorg pndg aku semacam ja... aku mmg malu... tp aku brusaha untk kurus, bkn senang ok??

aku rasa dh berpuluh kali aku putus cinta... well, setakat cinta siber la... aku x bpa suka,,, satu hari time aku give up nk bercinta n dh 3bln bujang..hehehe... ade plak org cuba ngorat akuw... adeyh.... dia pon anta la mesej jiwang2 kat aku... fuh lamak! aku x pnah kena ayat dgn laki mcm tuw... dia btol2 mngharapkan akuw... then aku bgtaw ttg fizikal aku sblm apa2 trjadi... dia ckp dia xksh... tp aku tolak cinta dia..... dia nak jgak tunggu aku...

but aku akan jatuh cinta... suatu hari nanti... aku akan jumpa org tu... mungkin... :)

No comments:

Post a Comment