Wednesday, June 20, 2012

ahamdulillah kembali bersama

assalamualaikum cinta....
waalaikumussalam rindu...
hahaha.. over lak kn... assalamualaikum semua.. ari ni.. soft nk citer psl kwn2 soft... alhamdulillah.. soft dah baik dengan budak2 umah soft... selama kepedihan yg soft tanggung selama ni akhirnya dapat jgk soft kecapi kebahagiaan.. soft syg korang semua... bila berjauhan hati ni pedih n rindu kat korang.. rse bersalah tersemat dalam diri.. tambah2 kat room mate soft yg tersyg.. sbb soft tnggal mcm tu je... hurrmm.. then hajar yg selalu soft borak2 pon soft blah mcm tu jer.. sbb x sanggup nk blik bila kita dah x serapat mse first2 sem......


ni room mate soft.. :)
sorry la kawan.. sbb soft pernah terkasar bahasa.. sumpah benda tu selalu menghantui soft... n kadang2 soft terpikir rumah.. zaty tdo ngn spe... ok ke zaty sorg2.. takot nk blik.. takot korang x dpt terima soft mcm dulu lg.. syg bkn x syg... cuma masa tu soft x kuat.. harap zaty dapat maafkan soft yg hina ni.. :')
soft x dapat nak paham isi hati awok yg sebenar.. tp kadang2 soft bole paham awok dalam diam.. bila perhatikan awok tiap2 hari.. 3 sem kn lamanya... insyaallah soft faham wlupun soft x faham awok mcm bdak2 lain... ;)
sorry awokk..! <3


ni syikin.. bilik sebelah ite... jiran jer.. hahaha...
syikin.. soft pon nk mntak maaf.. soft syg syikin... walaupun syikin marah sesangat soft time tu.. tp btol.. soft x pernah lupa syikin n dak2 lain... gelak tawa.. n sikap syikin yg selalu jga soft time soft sakit.. soft x pernah lupa... selalu terbayang je korang time soft demam pnas tanpa korg... (T_T)
x tahu la nak ckp cm mne... 
sayang syikin... :')


tiqah satu bilik ngn syikin.. 
tqah ske wat lawak serius.. :)
rndu nak dgr gurauan tqah.. tapi tahu tqah ok.. tqah la yg dpt trima soft memula kan.. ade skit kekuatan time tu.. kalau x.. soft lemah tanpa apa2... 
tak kisah la tiqah mcm mne pon.. soft sayang tiqah sesangat,,, soft tahu soft salah.. tapi soft tetap syg tiqah... :'(

hai dak hajar!
budak ni la yg slalu faham aku... tahu jer ape aku pikir.. 
sorry la kawan kalau aku terkasar dgn kau.. sebab aku selesa dgn kau nak citer ape pon.. serock2 aku pon aku sayang kau hajar.. aku mmg x pernah tunjuk kelembutan aku kat kau... sbb kau pon x mcm tu kn.. hahaha.. so aku jd diri sebenar aku bila depan kau... yg kasar sesangat ni.. hahaha...
thanx hajar selama ni selalu memahami aku.. walaupun ko kdg2 mcm xde perasaan gua tetap syg lu..! hahahahaha...
<3 <3 <3



ni najwa room mate hajar..
hai tape2.. hehehe... wlupun awok ni manja sesangat.. gua pon still syg lu...
sorry la kalau soft termarah, tergarang, terjerit kat awok... soft garang sbb soft x pndai nak layan dak2 comel mcm lu ni... hehehe.. 
soft xde adik.. sbb tu soft garang bila awok wat perangai bdak2.. tapi itulah penambah seri rumah kita... xde awok xde la gelagat yg mencuit hati... gua anggap lu mcm adik gua.. gua tetap syg lu... ingt tu...
:)


yang korang cakap soft dah kurus tu sebab soft tak makan sepanjang kita gadoh.. sebab rindu... soft rindu zaty melalak malam2, soft rindu syikin jaga soft, soft rindu tiqah punya lawak, soft rindu teman berborak malam soft..hajar.., soft rindu najwa yg keanak-anakkan... rindu sangat2... korang selalu dgn soft dalam ingatan... makan dah x penting msa tu.. soft demam pnas sampai termimpi2 korang.. soft syg korang.. selalu nangis sbb rndu korang... 


sayang sesangat... :'(